CAMPUS DEL REM 2021

La millor opció pels nens i nenes de 9 a 17 anys que els agradaria provar el rem, però mai troben el moment per començar a fer-ho, el Campus de Rem és el moment ideal per iniciar-te en aquest esport i començar a practicar-lo un cop comenci la temporada.

Aquest estiu hem començat la iniciativa del campus perquè tots els infants i adolescents que vulguin, puguin venir a fer un intensiu d’un mes per a aprendre les nocions bàsiques de l’esport, tant dins com fora de l’aigua, i, si li agrada, perquè vingui a partir de setembre a fer la temporada.

A més a més, podran gaudir d’un munt d’activitats més, com ara la platja, visitar altres clubs de rem, excursions, gimcanes, jocs de pista i moltes sorpreses més.

L’objectiu del campus és familiaritzar els més petits amb el rem, però sempre des del vessant lúdic i complementant l’aprenentatge amb altres modalitats esportives.

INFORMACIÓ GENERAL

Dates: del dilluns 28 de Juny al divendres 30 de juliol de 2021.

Horari: de 9 a 13 h (els dies d’aigua a les 13:30 h).

En cas que tinguis qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals habituals: xarxes socials, correu electrònic, etc. o emplenant el següent formulari.

Fotografies: Martí Sánchez i Arxiu CRB.

Cabecera_CLUB_LOGO

SEGUEIX-NOS A LA XARXA