Col·laboradors

Col·laboradors

Aquest projecte es troba en fase de creixement. En aquest apartat oferim la possibilitat d'associar els valors esportius, socials i comunicatius del Club de Rem Badalona amb la imatge de la vostra empresa. Treballarem conjuntament des del primer moment per aconseguir satisfer les vostres necessitats i expectatives, amb la finalitat que se senti orgullós/a de formar part del nostre club.
Estem treballant per posar a la vostra disposició 3 modalitats: SOCI COL·LABORADOR, SOCI PROTECTOR i SOCI PRINCIPAL.

 

 

Els nostres patrocinadors són part integral de la nostra essència i del nostre club. Gràcies al seu suport i passió pel rem podem seguir formant esportistes, així com lluitar per seguir competint al nostre màxim nivell, sabent que tenim la responsabilitat de ser el millor exemple per a les noves generacions de vogador/es. Amb la seva col·laboració podrem empènyer més cada paladar i entre tots intentarem assolir objectius que de moment són només somnis.
(Fent clic als logotips d'aquestes empreses podeu accedir a les seves pàgines, i conèixer-les una mica més una a una, ja que totes són empreses amb reconeguda experiència en el seu sector)

Socis col·laboradors

Prozis

Codi de descompte: REMBADALONA

Anna Sánchez

Fisioterapeuta