Instal·lacions esportives

El Club de rem Badalona, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Marina de Badalona, disposa de diferents espais esportius de la ciutat per realitzar entrenaments tant de terra com a l'aigua, a més a més d'espais per muntar els camps de regates per les competicions oficials.

Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica

L'any 2004, poc després de la creació del club, just davant del mar, al nou Passeig Marítim de Badalona, es va situar la que és l'actual seu del club, a la qual s'hi realitzen els diferents entrenaments de terra. En aquest local abandonat es van instal·lar els socis fundadors, que el van anar adaptant a poc a poc fins a convertir-lo en el que és avui en dia, un gimnàs petit, però amb totes les eines necessàries per a desenvolupar el nostre esport. Comptem amb una sala amb els ergòmetres, a l'entrada del club, a més a més d'un espai per a fer peses i un altre amb els diferents circuits de movilitat. Al llarg d'aquests més de 15 anys, s'hi han anat fent modificacions per adaptar-se a les necessitats de l'entitat a mesura que ha anat creixent, per exemple, l'adequació dels vestuaris, que va permetre l'amplicació del gimnàs o la creació d'una renovada sala d'eines per arreglar els desperfectes.

Exterior del club

Sala d'ergòmetres

Sala de peses

Marina de Badalona

Pels dies d'aigua, els nostres vogadors i les nostres vogadores es desplacen fins al port de Badalona. Antigament les embarcacions es trobaven a la mateixa seu del club, però després d'arribar  a un acord amb la Marina de Badalona, finalment es van traslladar allà, ja que l'espai al Passeig Marítim s'estava quedant petit per la quantitat de socis que hi havia. D'aquesta manera, la seu del club quedava alliberada de l'espai ocupat pels bots, podent oferir unes millors instal·lacions als seus socis i vogador/es. Així doncs, a la superficie del port és on s'emmagatzemen les embarcacions i material esportiu, com ara els rems o, recentment, els fossats, un simulador de rem de banc fix per aprendre'n la tècnica individualment, sense la necessitat de fer servir l'embarcació.

Exterior

Moll (embarcador)

Interior