Club de Rem Badalona

Regata de Flix (1 Juliol 2018)

A Flix, localitat banyada per l’Ebre i pel seu especial meandre hi ha tornat la competició de rem. Aquesta vegada amb una modalitat diferent, en llagut català. Ha estat un dia càlid perfecte per ser víctimes de la ja coneguda per tots mosca negra.

Com bé sabeu el Club s’hi ha desplaçat amb tres tripulacions: absoluts femení i masculí i juvenil masculí.

Els nostres juvenils han aconseguit una segona posició final mostrant les seves ganes i millores a l’aigua gràcies als entrenaments i a l’experiència que de mica en mica van aconseguint. El temps final ha estat de 5:22,02 essent superats pels juvenils de Cambrils.

Les noies per la seva banda i després d’una acarnissada cronometrada on s’han quedat a les portes de la tercera posició i per a tant de la Final A per només 2 segons, s’han classificat cinquenes. Posició final que han aconseguit en imposar-se a la Final B a les vogadores de Palamós amb un temps de 8:44,31.

Mentrestant l’Absolut Masculí li està costant encarar aquesta lliga i trobar les sensacions que l’han caracteritzat durant la temporada i la lliga de llaüt. Després de classificar-se per la Final B, han aconseguit la tercera posició de la final i com a tal la setena de la general.

Els resultats els podeu trobar aquí.

Fotografia: Martita Moreno.