Club de Rem Badalona

ESPORTIU

equip complet

El nostre equip ESPORTIU està actualment complet. Si vols, pots apuntarte a la llista d’espera perquè contactem amb tu quan s’obri una plaça.

L’objectiu de l’equip ESPORTIU (format per aquelles persones que no poden o no volen comprometre’s al nivell dels equips de competició), és tenir la millor tècnica possible i mantenir un nivell de qualitat de la pràctica esportiva a l’aire lliure.

L’Esportiu és ideal per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se al món del rem, o que ja han remat abans, però no volen competir. Al llarg de la setmana fan diferents sortides en Llagut Català per gaudir del mar i vogar per la costa badalonina. Això sí, no anar a regates oficials de la Federació Catalana de Rem no vol dir que no participin en esdeveniments o regates populars d’interès social juntament amb altres clubs de Catalunya.

Aquesta secció engloba a gent de totes les edats i condicions amb ganes de treballar en equip, sortir al mar i fer esport. Les seves ganes d’aprendre són un exemple per a les categories de competició, que moltes vegades van lligades de la mà, ja que vogadors i vogadores joves els acompanyen als seus entrenaments per timonejar i cooperar mútuament, uns es posen a la pell dels timoner/es del seu equip i els altres tenen a una persona que els ajuda i corregeix la seva tècnica a l’aigua.

Actualment, el club està treballant per intentar organitzar una jornada de portes obertes a tots els públics mínim una vegada a l’any. Aquestes diades consten de dos dies, un primer al club per conèixer l’entitat i provar els entrenaments de terra, i un altre dia per fer un Tastet de Rem, al Port de Badalona, al qual s’aprèn la tècnica per aplicar-la a l’aigua i s’embarca al Llagut Català. Si estàs interessat, en aquesta pàgina trobaràs més informació sobre la Jornada de portes obertes.

Fotografies: Nerea Martínez.