Club de Rem Badalona

TEAM BUILDING

Des del CLUB DE REM BADALONA (CRB) iniciem la possibilitat de gaudir d’una jornada de team building amb la teva empresa. Aquestes activitats serveixen per trencar la rutina per gaudir d’una estona que millorarà la comunicació i el sentiment de grup de la companyia.

Oferim la possibilitat de sortir al mar en Llagut, una embarcació històrica a Catalunya, acompanyat dels nostres timoners i timoneres, que faran del dia una activitat distesa i divertida. El més important és passar-s’ho bé!

COM ÉS L'ACTIVITAT?

Segons el nombre de participants, dividirem a tots els assistents en grups per sortir a l’aigua. Cada tripulació quedarà al càrrec d’un dels nostres timoners, que els ensenyarà els elements bàsics i essencials del rem, així com unes nocions bàsiques de la tècnica. Pels més curiosos, en aquesta pàgina fem un petit tastet de la teoria del rem.

Després se sortirà a l’aigua, on els participants podran gaudir del mar i de l’aigua treballant en equip per continuar remant junts en una mateixa direcció!

ELS NOSTRES VALORS

Què podem aportar a la vostra empresa?

EMPATIA
100%
COHESIÓ
100%
TREBALL EN EQUIP
100%
VALORS DE GRUP
100%
IGUALTAT
100%
RESPECTE
100%

COM PUC CONTACTAR?

Si t’interessa, pots demanar informació a través del correu electrònic, només has d’indicar el número de persones i la disponibilitat. Et respondrem el més aviat possible amb un pressupost. Moltíssimes gràcies per confiar en nosaltres!

RECOMANACIONS

Tal com aconsellem als nostres esportistes, aquestes són algunes consideracions que poden ser útils de cara a gaudir d’una gran jornada de rem: 

  • Evitarem portar teixits de cotó, ja que no és transpirable i afavoreix la deshidratació.
  • S’haurà de dur el calçat adequat (sabatilles d’esport, calçat aquàtic, crocs…)
  • Recomanable portar roba de recanvi (el rem és un esport aquàtic).
  • Recomanable dur una tovallola personal.
  • Recomanable portar un bidó d’aigua.

Fotografies: Nerea Martínez (portada) i Eric Castilla.