Club de Rem Badalona

Regata de SANT JAUME D'ENVEJA (17 Juliol 2018)

La Lliga de Llagut s’ha tornat a desplaçar a les terres banyades per l’Ebre, concretament a Sant Jaume d’Enveja. Com en les dues regates anteriors, el Club ha presentat un total de tres equips: absoluts masculí i femení i un juvenil masculí.

Els juvenils estan fent una molta bona feina i això els ha portat a tornar a ocupar la segona posició, només superats pels Vogadors de Cambrils. Un resultat que ens permet veure la millora constant que estan oferint aquests joves.

Les noies per la seva banda s’han lluït. A diferència de les regates anteriors han aconseguit aturar el cronòmetre en tercera posició fet que les ha permès disputar la Final A. A més a més, han aconseguit millorar el resultat finalitzant la Final en una espectacular segona posició amb un temps de 08:44,80 només superades per Mataró.

Mentrestant, en la categoria absolut masculí no s’ha obtingut resultat. Després d’un error dels àrbitres perquè no van cronometrar cap temps de la Classificatòria, tots els equips masculins van decidir plantar-se i no disputar les diferents Finals que s’havien de celebrar.

Els resultats de la regata els podreu trobar aquí.

Fotografies: Martí Sánchez.