Club de Rem Badalona

Un octubre de pretemporada ple d'activitats

Aquest octubre està sent un mes de grans novetats al Rem Badalona. Per primera vegada en la història del Club, hem anat fins a Euskadi per a participar en la Regata Donostia San Sebastián Bay Rowing. Concretament a la platja de la Kontxa, un lloc en el qual tots els vogadors somien remar algun dia.

La Lourdes Puigbarraca i l’Eva Vallbona van representant al Club en la modalitat de rem de mar amb un skiff i un doble.

L’skiff de la Lourdes va assolir una merescuda segona posició. El doble va fer una 5a posició a la qual fou la seva primera regata juntes.

L’endemà van gaudir d’una segona jornada de rem a la regata de Getxo, a la qual van tornar a remar en doble assolint la segona posició després d’una regata molt intensa.

També hem aprofitat el segon cap de setmana del mes per a organitzar una Jornada de Portes Obertes al Club, coincidint amb el cap de setmana més pròxim al Dia Mundial del Càncer de Mama. Hem tret els ergòmetres al carrer per a acostar el rem a tot aquell que passés per davant de les nostres instal·lacions del Passeig Marítim. I, pels que es van quedar amb ganes de més, el dissabte 6 de novembre, farem un tast de rem al Port de Badalona perquè puguin gaudir amb nosaltres del rem en estat pur.

Esperem que els enganxi tant com a nosaltres, i passin a formar part de la família del Rem Badalona.

Per tancar el mes, el passat dissabte 24 les categories sènior i veterana es van desplaçar fins a Amposta per participar en la primera regata de pretemporada. Van competir en llagut català, fent una distància de 4.000 metres de descens que ens han deixat molt bones sensacions després de les primeres setmanes d’entrenaments. Els resultats foren més que positius amb dues primeres posicions pels equips sènior masculí i veterà masculí i una segona posició del sènior femení.

Aquests grans resultats ens han donat l’energia suficient per a acabar aquest mes d’octubre i preparar-nos pel novembre intents que ens espera, ja us anticipem que ve carregat de regates, tant per a l’Escola de Rem, amb les primeres regates de Batel o el Campionat d’Espanya d’ergòmetre, on participarà la nostra vogadora Marta Ruiz en categoria Cadet Femení.

Als més grans també els espera un mes de competicions i d’alguna altra sorpresa que ja us explicarem!

Fotografies: Arxiu CRB.