Club de Rem Badalona

Regates de novembre i una estada a La Baells

El dissabte 6 de novembre l’Escola de Rem va participar en la primera de les dues regates de batel que tindran en aquest final d’any. Va ser al Pantà de La Baells (Berguedà) i ens van representar quatre tripulacions amb vogadors i vogadores nous, però amb també d’altres que ja fa anys que són al club.

Pel que fa als resultats, l’infantil 1 va quedar en primera posició, mentre que l’Infantil 2, que comptava amb molts vogador/es que s’estrenaven en competició oficial, van arribar en cinquena posició. Tanmateix, les tripulacions Cadet i Juvenil van entrar a meta en segona posició. Més enllà dels resultats, els nois i noies de la base van sortir molt contents de les seves regates i s’ho van passar d’allò més bé.

Aquesta setmana han tornat als entrenaments amb moltes ganes que arribi la pròxima competició, que serà el dissabte 20 de novembre i serà molt especial per a ells i elles, ja que competiran a casa, Badalona.

D’altra banda, el diumenge vam poder participar en la segona regata de la Lliga llarga distància de Llagut Català al mateix escenari, La Baells.

Per part del nostre club, vam presentar tres tripulacions: un Veterà Masculí, un Absolut Femení i un Absolut Masculí. Totes tres categories van tornar a recórrer una distància de 4000 m.

Tots tres equips van competir molt bé i es va notar als resultats, que foren els mateixos que a Amposta, destacant les victòries d’ambdós equips masculins i un segon lloc pel femení.

Enhorabona als guanyadors i ens veiem a la pròxima regata del dia 21 de novembre a Arenys (El Maresme).

Tanmateix, el mateix cap de setmana també vam tenir l’ull posat a la platja d’El Miracle, a Tarragona, on es va celebrar el Trofeu Ciutat de Tarragona, corresponent a la Lliga Nacional de Rem de Mar. En aquesta competició de dues jornades hi van participar la Lourdes Puigbarraca i l’Eva Vallbona, que van sortir molt satisfetes amb el resultat. El dissabte, la Lourdes va guanyar la categoria Màster Femenina en la modalitat d’skiff, mentre que el diumenge van acabar d’arrodonir la jornada en un doble, que va finalitzar en segona posició.

D’altra banda, aquest cap de setmana passat, del 13 i 14 de novembre, els equips Absoluts i el Veterà Femení es van desplaçar una altra vegada al Pantà de La Baells per gaudir d’una estada d’un cap de setmana a la localitat que els va servir per seguir entrenant i agafant sensacions de cara a la temporada de llaüt de l’any vinent.

Finalment, volem recordar que el pròxim cap de setmana del 20 i 21 novembre, la Marta Ruiz, vogadora cadet del club, participarà en el Campionat d’Espanya d’ergòmetre a la localitat asturiana de Navia. Li desitgem tota la sort del món, que té l’escalf de tot el CRB i esperem que gaudeixi l’experiència. Estem segurs que li anirà molt bé!

Fotografies: Arxiu CRB.