Club de Rem Badalona

La Marta és tercera d'Espanya! + resultats de novembre

Aquest final de novembre ha sigut frenètic al club i és que estem d’enhorabona, ja que els resultats ens han acompanyat a la gran majoria de categories. Això ens fa continuar amb els entrenaments amb més ganes que mai de cara a les futures regates de gener.

Primerament, volem felicitar una vegada més a la nostra cadet, la Marta Ruiz, que al poliesportiu de “La Granja” a Navia (Astúries) va demostrar tot el seu potencial en quedar tercera d’Espanya en la modalitat de rem ergòmetre. Es va penjar el bronze la matinal del dissabte després de fer un molt bon temps, un 5:41.8, a només 6 segons de la guanyadora, la gallega Nieves Silva, del Club de Rem Tui, a la qual felicitem des d’aquí.

A part de participar en el Campionat d’Espanya d’ergòmetre, el dissabte a la tarda va participar en la prova de resistència de 1500 m, quedant en segona posició, i el diumenge al matí va tornar a competir, aquesta vegada a la modalitat open sprint de 500 m, a la qual va tornar a finalitzar en tercera posició. Dit això, la nostra vogadora torna amb dos bronzes i una plata que plasmen tota la feina que porta fent des de fa molts mesos. Ets la millor Marta! Enhorabona!!!

D’altra banda, el mateix cap de setmana del 20 i 21 de novembre, vam tenir el dissabte a la tarda a Badalona, la segona jornada del Trofeu Promoció Batel, la competició d’hivern de les nostres categories base. En aquesta jornada molt especial, ja que va ser a casa nostra, vam presentar a dos equips infantils, a dos cadets i un juvenil. Els més petits van acabar en segona i tercera posició, un resultat que es repetiria a la categoria cadet. Finalment, el juvenil mixt, va acabar tercer.

Després d’aquestes competicions, que els han servit per anar agafant experiència, els equips de l’Escola de Rem seguiran entrenant de cara a la Lliga Catalana de Batel, que començarà al gener.

Finalment, el diumenge a Arenys de Mar es va disputar la tercera i última regata de la Lliga Llarga Distància en Llagut Català. A diferència de les regates anteriors, aquesta vegada el Veterà Femení ha participat també en la competició, juntament amb els ja habituals Veterà Masculí, Absolut Femení i Absolut Masculí.

Tots quatre equips van poder vogar en un mar en calma i amb unes condicions molt més favorables que en regates anteriors. Els resultats van ser dues victòries pels Veterans i els Absoluts masculins, que acaben ambdós equips amb un ple de victòries en aquesta lliga, una segona posició per l’Absolut Femení i una vuitena posició per les Veteranes, que esperen seguir vogant en aquestes regates.

Amb aquests resultats, els dos equips masculins es van proclamar campions de lliga, mentre que les noies absolutes han finalitzat en segona posició. Volem felicitar també a Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i a Rem Premià pel campionat de lliga de Veterà Femení i Absolut Femení.

Per acabar, fotografia de família per continuar amb els entrenaments abans de les vacances de Nadal, encara que alguns equips, abans, participaran en el Campionat de Catalunya de Llagut a Tarragona, el qual va ser suspès a l’agost i es farà el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre.

Fotografies: Arxiu CRB.