Club de Rem Badalona

MEDALLA DE BRONZE PELS VETERANS COM A EQUIP ABSOLUT

Després de no haver-se pogut disputar a l’agost, el diumenge 12 de desembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Llagut Català. La competició es va dur a terme al Port Marina Tarraco de Tarragona, on ja s’havia celebrat el 2017 el Campionat d’Espanya de Llaüt. Per part del nostre club, hi va haver una important novetat, ja que l’equip Absolut Masculí estava una mica canviat i és que els nostres Veterans van decidir presentar-se a la competició com a equip sènior, realitzant dues ciavogues i 500 m més del que acostumen a fer a les regates en aquesta embarcació.

A primera hora del matí es van disputar les classificatòries de les categories Veteranes i d’Absolut Masculí. En aquesta última hi va participar el nostre equip, que va donar la cara i, finalment, a l’últim llarg es va imposar a Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, amb qui van mantenir una renyida eliminatòria. Al final, les sensacions foren bones i en van sortir molt satisfets, ja que van marcar el millor temps de les semifinals amb un 8:27.64.

Les finals es van formar tenint en compte els temps i posicions anteriors, passant els primers de cada eliminatòria i els dos millors temps. Cap al migdia, amb molt bones condicions per remar, ja que el sol acompanyava i el vent no es va aixecar en excés, es van realitzar les finals de totes les categories que hi ha en aquesta modalitat, des d’Infantils fins a Veterans.

A la final, els nostres van tornar a tenir una disputada regata amb els cambrilencs, aquesta vegada, però, es van imposar als veterans per dos segons en una Final A on Flix va dominar des de l’inici fins al final. Els veterans van aguantar el ritme dels campions els dos primers llargs, però els ebrencs van trencar la regata al tercer llarg. Finalment, els Veterans van entrar a meta tercer, aconseguint portar cap a casa el bronze arrodonint un dia del qual en van extreure molt bones sensacions de cara al Llaüt.

Ara toca deixar el Llagut Català de banda fins a l’estiu i continuar treballant per preparar de cara al gener les regates de la Lliga Catalana de Batel i la Lliga Catalana de Llaüt.

Enhorabona, equip! I felicitats a tots els campion/es!

Fotografies: Eva Gordón.