Club de Rem Badalona

L'ESCOLA DE REM MOLT ACTIVA PER NADAL

ENCESA DE LLUMS DEL PORT DE BADALONA

3 de desembre.

L’Escola del Club Rem Badalona participa en l’encesa de llums del port de Badalona. Aquest esdeveniment consistia a fer una desfilada dels clubs nàutics de Badalona i, ​​un cop acabada aquesta desfilada, s’encenien els llums de Nadal del Port. Els vogadors no s’esperaven l’encesa i va ser un moment impressionant i bonic. En acabar l’esdeveniment, cada club tenia invitacions d’una xurreria que es trobava a prop del Port de Badalona com a agraïment als remers per haver fet i estat en aquest esdeveniment.

ARRIBADA DELS REIS MAGS

28 de desembre.

L’escola del Club Rem Badalona torna a participar en un dels esdeveniments de Nadal, aquesta vegada a l’arribada dels Reis Mags. En aquest esdeveniment hi participaven els tres clubs de rem de Badalona: ​​C. N. Bétulo, C. Natació Badalona i el Club de Rem Badalona. Cada club recollia un rei i el portava fins a la platja. El nostre club va ser l’encarregat de portar el Rei Baltasar. Un cop finalitzat el viatge, els tres clubs de Badalona es disposaven a desfilar a prop de la platja amb la cara d’alegria dels nens en veure que els tres clubs de rem han portat els seus estimadíssims Reis Mags a Badalona.

Escrit per: Iván Fernández.

Fotografies: Noemí Rabascall.