Club de Rem Badalona

COMENÇA LA TEMPORADA DE BATEL I LLAÜT MEDITERRANI

Els nostres equips van disputar el cap de setmana del 22 i 23 de gener la primera regata de la Lliga Catalana de Batel i el descens del Meandre en Llaüt Mediterrani, respectivament. Van ser dos dies molt intensos a Flix, però dels quals en vam gaudir molt, amb molt de rem, però sobretot amb moltes ganes de continuar millorant.

primera regata de la lliga catalana de batel

22 de gener.

El dissabte els protagonistes van ser els infants de l’Escola de Rem, a excepció de l’equip juvenil que, com molts altres, a causa de la Covid-19 no es va poder desplaçar a Flix.

Els més petits s’ho van passar d’allò més bé tant a l’aigua com fora i van deixar molt bones sensacions.

Els infantils van travessar la línia de meta tercers, amb molt de mèrit, ja que portaven un patró Infantil, un fet poc habitual a Catalunya, que s’estrenava en regata. D’altra banda, l’equip Cadet es va enfilar al podi en primera posició amb ganes de continuar millorant.

En categories absolutes i veteranes, les noies van ser les millors en les dues categories, els veterans van continuar amb la bona línia que porten i van sumar una victòria més i, finalment, l’Absolut Masculí va tancar la jornada de dissabte amb un segon i un tercer lloc.

descens del meandre de flix

23 de gener.

L’endemà, es va fer, un any més, el descens del Meandre de Flix en Llaüt Mediterrani. En aquesta segona jornada només participaven els equips absoluts i els veterans.

El nostre club va triomfar en tres de les quatre categories, els dos equips absoluts i el Veterà Masculí es van alçar com a vencedors de la primera cita de la Lliga Catalana de Llaüt deixant molt bones sensacions a l’aigua.

D’altra banda, les veteranes van entrar a meta en setena posició, amb molt de mèrit, ja que en lloc de vuit vogadores, la tripulació estava formada per set.

Després de dos dies intensos, i amb molt de fred, els equips agafen amb ganes la setmana per continuar preparant-se pels seus objectius.

Tenim ja assenyalada al calendari la propera cita de la Lliga Catalana de Batel, que serà molt especial perquè es farà el dissabte 29 de gener a Badalona.

Fotografies: Arxiu CRB.