Club de Rem Badalona

COM HA VISCUT L'ESCOLA DE REM LES PRIMERES REGATES DE BATEL?

En Mario, vogador infantil de l’Escola de Rem, ens explica com ha vicut les dues primeres regates de la Lliga Catalana de Batel d’enguany.

REGATA DE FLIX

22 de gener.

El dissabte 22 de gener, el Club de Rem Badalona vam tindre una regata a Flix. El viatge va ser en cotxes i en furgonetes, els que podien anar amb les seves famílies no feia falta que anessin amb el club. El viatge no va estar malament. La regata va ser bastant divertida. Els infantils ens ho vam passar molt bé. A l’hora de remar estàvem molt nerviosos. Al final de la regata vam acabar esgotats, vam quedar tercers, però igualment ens va il·lusionar participar. Vam tornar en la caravana i en cotxes, a la tornada ens vam quedar adormits.

REGATA DE BADALONA

29 de gener.


El dissabte 29 de gener, vam tindre una regata a Badalona. Havíem d’estar allà a les 11:00, per preparar tot (les zones dels àrbitres i els Batels). A l’hora de remar estàvem tots molt nerviosos i es van creuar dos vaixells, un a pocs metres d’una boia, però igualment vam quedar primers. Quan vam sortir del Batel estàvem esgotats, amb falta d’aire i amb dolor de mans. Ràpid ens va passar per alt. A l’hora de recollir les medalles faltaven mig equip d’infantils. La regata va acabar al voltant de les 18:15. Quan va acabar la regata vam recollir.

Escrit per: Mario López.

Fotografies: Dani Querol (portada) i Nerea Martínez.