Club de Rem Badalona

Coneix els nostres equips abans del Campionat d'Espanya de Llaüt (2)

Us presentem les nostres tripulacions, que intentaran fer-se amb l’or al Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani 2022, que es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig a Santa Pola (Alacant).

ABSOLUT FEMENÍ

L’Absolut Femení entrenat per Yerendy Alaman s’ha sabut sobreposar a una temporada plena de lesions i canvis. Malgrat tots aquests problemes les sènior han estat en la baralla per fer-se amb el Campionat de Llaüt.
 
Amb la seva ferma idea de remada i la seva tècnica van a Espanya a realitzar un bon paper i poder donar la sorpresa de ficar-se en la lluita per les medalles.
 
L’equip entrenat per Yerendy Alaman, i timonejat per María Pérez, espera així, millorar el paper realitzat a Dénia l’any passat. Les vogadores són: Laia Martorell, Yerendy Alaman, Laura Martínez, Núria Benitez, Anna Salvador, Sara Ballesteros, Rita Pereira, Rut Torreglosa, Helena Guasch, Nerez Martínez i Thaïs Mauriño.

ABSOLUT MASCULÍ

L’Absolut Masculí va començar amb força i ganes la temporada. Perdien peces amb molta experiència a canvi de joves vogadors amb ganes de donar-ho tot.
 
La seva temporada en Llaüt ha tingut llums i ombres. Com ha passat amb les noies, han patit baixes importants per lesions, però sense cap mena de dubte han lluitat, i volen seguir lluitant contra els millors.
 
A Espanya volen demostrar que estan preparats per passar les eliminatòries del dissabte i no es volen posar límits.
 
Com l’any passat, els segueix entrenant i timonejat per Xavier Guardiola. Els vogadors són: Cristopher Bravo, Albert Castell, Ander Egaña, Óscar Frías, José Gómez, Iker González, Xavier Martínez, Eric Monge, Alex Navarrete, Arnau Ros Roger Torné, Aleix Torné i Alberto Vela.

Fotografies: Arxiu CRB.