Club de Rem Badalona

Coneix els nostres equips abans del Campionat d'Espanya de Llaüt (1)

Us presentem les nostres tripulacions, que intentaran fer-se amb l’or al Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani 2022, que es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig a Santa Pola (Alacant).

VETERÀ FEMENÍ

El Veterà Femení ha crescut molt aquest darrer any. El Batel que van començar quatre companyes de l’esportiu s’ha convertit, un any després, en un bot que vol seguir aprenent i creixent contra els millors clubs del Mediterrani. Després d’un inici de temporada en Llaüt complicat, les Veteranes han acabat competint de tu a tu amb els bots més forts de Catalunya, lluitant força regates fins al final.

Enguany participen al Campionat d’Espanya de Llaüt amb ganes de demostrar el salt de qualitat que han fet en els darrers mesos.

La tripulació està entrenada i timonejada per Xavier Guardiola. Les vogadores són: Asun Balda, Raquel Gago, Rosa María García, Isabel Mas, Trinidad Moraira, Gemma Pichardo, Lourdes Puigbarraca, Vanessa Tirado, Laura Niubó, Raquel Torné i Eva Vallbona.

VETERÀ MASCULÍ

El Veterà Masculí és un exemple d’esforç i constància. Un equip consolidat avalat per les victòries a la Lliga i la revalidació del títol de campions de Catalunya. Pocs entrebancs acompanyen a l’equip en les regates de Mediterrani, independentment de la tripulació, els resultats els han acompanyat.

Es presenten a Espanya amb dues plates consecutives a l’esquena i amb la intenció d’aconseguir l’or que se’ls ha resistit en anys anteriors.

L’entrenador és en Baltasar Ros i els timoneja l’Helena Guasch. Els vogadors són: Mario Berruezo, Néstor Ferrer, Benjamin Freeman, Víctor Fuentes, Jordi Melà, Joan Manel Olivares, Jaume Ortiz, Dani Querol, Albert Rodríguez i Baltasar Ros.

Fotografies: Arxiu CRB.