Cabecera_CLUB_LOGO_BLANC_INICI

Cròniques del Campionat d'Espanya de Llaüt (2)

Després d’un parell de dies de descans, compartim un breu resum sobre com els ha anat el Campionat d’Espanya de Santa Pola a les nostres tripulacions. Comencem!

ABSOLUT MASCULÍ

🚀 Els nois es desplaçaven a Santa Pola amb l’objectiu de competir de tu a tu amb els millors del Mediterrani.

📌 Una eliminatòria amb equips molt forts, entre ells els campions, @remo_rcnv els va enviar a la repesca de la tarda, això sí, després d’aguantar dos llargs amb molt bones sensacions.

➡️ El dissabte a la tarda, van competir la repesca fins al final contra el Clot de Lillot, quedant-se a només 3 segons d’entrar a semifinals. L’equip quedava eliminat, però amb ganes de continuar treballant de cara a l’any que ve millorar les sensacions d’enguany.

👏👏 Felicitar a @remo_rcnv per la victòria, especialment a en Guille, que va vogar amb el club, i també als @uarowing i @rcmediterraneo pel podi.

ABSOLUT FEMENÍ

🚀 Les noies de l’absolut anaven a Santa Pola amb ganes de fer un bon paper i millorar les sensacions de Dénia.

📌 El dissabte el van començar amb bon peu, van entrar primeres a la seva eliminatòria i no van haver d’anar a cap mena de repesca per entrar a semifinals.

➡️ L’endemà, els nervis els van jugar una mala passada a les semifinals, van entrar en quart lloc en una regata de sensacions força irregulars que les enviava a Final B.

💪 A l’última regata de Llaüt de la temporada, l’equip va canviar el xip i va fer una gran regata. Van quedar vuitenes, sortint de l’aigua molt contentes per la feina feta.

👏👏 Felicitar a @rcralicante per la victòria, a @clubdemarclotdelillot pel segon lloc i, sobretot, a les noies de @remmataro per aquest tercer lloc que van lluitar fins al final 💪

🔝🔝 Finalment, també volem donar l’enhorabona a @remocnsantapola pel magnífic campionat que ha organitzat, ha sigut espectacular 👏

Fotografies: Arxiu CRB.