Club de Rem Badalona

Cròniques del Campionat d'Espanya de Llaüt (2)

Després d’un parell de dies de descans, compartim un breu resum sobre com els ha anat el Campionat d’Espanya de Santa Pola a les nostres tripulacions. Comencem!

ABSOLUT MASCULÍ

🚀 Els nois es desplaçaven a Santa Pola amb l’objectiu de competir de tu a tu amb els millors del Mediterrani.

📌 Una eliminatòria amb equips molt forts, entre ells els campions, @remo_rcnv els va enviar a la repesca de la tarda, això sí, després d’aguantar dos llargs amb molt bones sensacions.

➡️ El dissabte a la tarda, van competir la repesca fins al final contra el Clot de Lillot, quedant-se a només 3 segons d’entrar a semifinals. L’equip quedava eliminat, però amb ganes de continuar treballant de cara a l’any que ve millorar les sensacions d’enguany.

👏👏 Felicitar a @remo_rcnv per la victòria, especialment a en Guille, que va vogar amb el club, i també als @uarowing i @rcmediterraneo pel podi.

ABSOLUT FEMENÍ

🚀 Les noies de l’absolut anaven a Santa Pola amb ganes de fer un bon paper i millorar les sensacions de Dénia.

📌 El dissabte el van començar amb bon peu, van entrar primeres a la seva eliminatòria i no van haver d’anar a cap mena de repesca per entrar a semifinals.

➡️ L’endemà, els nervis els van jugar una mala passada a les semifinals, van entrar en quart lloc en una regata de sensacions força irregulars que les enviava a Final B.

💪 A l’última regata de Llaüt de la temporada, l’equip va canviar el xip i va fer una gran regata. Van quedar vuitenes, sortint de l’aigua molt contentes per la feina feta.

👏👏 Felicitar a @rcralicante per la victòria, a @clubdemarclotdelillot pel segon lloc i, sobretot, a les noies de @remmataro per aquest tercer lloc que van lluitar fins al final 💪

🔝🔝 Finalment, també volem donar l’enhorabona a @remocnsantapola pel magnífic campionat que ha organitzat, ha sigut espectacular 👏

Fotografies: Arxiu CRB.