Club de Rem Badalona

Cròniques del Campionat d'Espanya de Llaüt (1)

Després d’un parell de dies de descans, compartim un breu resum sobre com els ha anat el Campionat d’Espanya de Santa Pola a les nostres tripulacions. Comencem!

VETERÀ MASCULÍ

🚀 Els veterans anaven a Santa Pola amb l’objectiu d’aconseguir l’or després de les dues plates de 2020 i 2021.

📌 Dissabte van guanyar la seva eliminatòria amb claredat, classificant-se de manera directa per les semifinals.

🥈 Diumenge van guanyar la seva semifinal amb autoritat, passant a la final A per quart any consecutiu. En una regata molt ajustada es van quedar a 1,7 segons de l’or. Molt bon campionat dels veterans que es consoliden entre els millors equips d’Espanya.

👏👏 Felicitar @rcralicante per la victoria i @clubrem.marinadedenia per la tercera posició.

VETERÀ FEMENÍ

🚀 Les veteranes viatjaven a Santa Pola amb ganes de seguir creixent com a equip. No van classificar-se directament a les semifinals, però això ens va permetre gaudir d’una repesca molt emocionant, on van aconseguir el bitllet per diumenge després d’entrar primeres de la seva mànega.

📌 El diumenge es van trobar amb una semifinal catalana molt difícil, contra dues rivals molt potents, com són @ventdestropi @xons_rem_empuriabrava. Encara que van intentar-ho fins al final, van entrar en tercera posició, quedant-se sense possibilitats de competir a les finals.

💪 Amb l’experiència guanyada, segur que en un futur seguiran donant molta guerra. Això només ha començat!!

👏👏 L’enhorabona a per la victòria @remotorrevieja, a @remo.rcng per la plata i, especialment, a les companyes de @xons_rem_empuriabrava pel tercer lloc 💪

Fotografies: Arxiu CRB.