Club de Rem Badalona

Encarem el tram final de la temporada! Segon cap de setmana a Sant Jaume d'Enveja

El diumenge 27 de març vam disputar una nova regata de Llaüt Mediterrani a Sant Jaume d’Enveja, on es van presentar cinc tripulacions del club. El dia ens va acompanyar, però les condicions no van ser les millors, el vent va anar aixecant i el corrent cada vegada va anar a més.

Els nostres van fer un bon paper a l’aigua. En destaquen el Cadet, que va aconseguir guanyar malgrat que la majoria d’esportistes eren Infantils, les noies de l’Absolut Femení, que recuperen sensacions de cara al tram final de la temporada, i el Veterà Masculí, que continua treballant per aconseguir els seus objectius.

Els resultats:
– Cadet: 🥇
– Veterà Femení: 5è
– Veterà Masculí: 🥇
– Absolut Femení: 🥇
– Absolut Masculí: –

El dia 10 d’abril tancarem la Lliga de Llaüt al Canal Olímpic de Castelldefels, abans, però, ens veiem el dia dos d’abril al mateix escenari per finalitzar la temporada de Batel amb el Campionat de Catalunya! #ForçaRem

Fotografia: Thaïs Mauriño.