Club de Rem Badalona

Continuem preparant-nos de cara la temporada

El diumenge 27 de novembre es va disputar la 3a Regata Lliga Catalana de Llarga Distància en Llagut 2022 a la localitat d’Arenys de Mar.

Aquesta ha sigut l’última prova de la pretemporada per l’Absolut Femení, l’Absolut Masculí i el Veterà Femení, ja que després de les vacances de Nadal començarà la temporada de Llaüt Mediterrani i de Batel.

Les sèniors van aconseguir colar-se al podi després d’una lluitada segona posició per darrere de les noies Vent d’Estrop Cambrils, que s’han proclamat campiones de lliga. D’altra banda, les veteranes van finalitzar la regata un altre cop en sisena posició i amb moltes ganes de continuar treballant i evolucionant.

A diferència de l’última regata a Sant Feliu de Guíxols, aquesta vegada es van competir també els nois de l’Absolut, que van sortir amb molt bones sensacions de l’aigua després d’imposar-se als seus rivals.

📢 RESULTATS:
 
– Veterà Femení: 6a
– Absolut Femení: 🥈
– Absolut Masculí: 🥇
 
A falta d’una regata per acabar les competicions de llarga distància en Llagut Català, les nostres noies de l’Absolut tenen opcions de lluitar pel podi.
 
Ens veiem el dissabte 28 de gener a Flix amb la primera regata de la Lliga Catalana de Batel! Aquesta vegada amb totes les tripulacions de competició i l’Escola de Rem. 💪💪
 
Força Rem!!! 🧡
 
Consulta els resultats en aquest enllaç.

Fotografies: Quim Gifré i Photosport Cambrils.

ARTICLE_Regata_Arenys_Llagut_Català_2
ARTICLE_Regata_Arenys_Llagut_Català_3