Club de Rem Badalona

La calor de Flix no ens frena!

El diumenge 3 de juliol es va celebrar la 3a Regata Lliga Catalana de Llagut 2022 a la localitat ebrenca de Flix, un altre camp de regates clàssic de la lliga d’estiu.

Com és habitual, va ser un dia de molta calor i, al ser una regata de riu, ens vam trobar amb una aigua molt dura per remar. Això no va impedir que les nostres tripulacions fessin un gran paper, com ja van fer a les regates de Batel i de Llagut disputades en aquest mateix escenari al mes de gener.

📢 RESULTATS:
 
– Veterà Masculí: 🥇
– Cadet: 🥈
– Veterà Femení: 5è
– Absolut Masculí: 🥈
 
Amb aquesta regata arribem a la recta final de la lliga amb el Veterà Masculí, l’Absolut Masculí i el Cadet amb possibilitats de proclamar-se campions de la competició. Molta sort a totes tres tripulacions!!!
 
Ens veiem el diumenge 17 de juliol a Lloret de Mar! 💪💪
 

Fotografies: Arxiu CRB.