Club de Rem Badalona

Debuts i sorpreses a la primera regata del 2023

Comencen les regates!!! El dissabte 28 de gener es va celebrar la 1a Regata #LligaCatalanaBatel 2023 a la localitat ebrenca de Flix, que a la tarda organitzava també el tradicional Descens del Meandre en Llaüt Mediterrani pels equips absoluts i veterans.
 
Vam debutar a la competició amb una regata de riu molt dura, acompanyats pel fred, però amb moltes ganes de sortir a l’aigua a vogar. En aquesta jornada matinal ens van representar 10 tripulacions i l’Escola de Rem, que no competia des del mes novembre, va ser la protagonista de la jornada. Era la primera regata fora de casa per la majoria dels nostres esportistes de l’escola i, malgrat els nervis inicials, s’ho van passar d’allò més bé.
 
Pel que fa als equips absoluts i veterans, tots ells van fer un gran paper. Destaca el debut amb victòria de l’absolut masculí amb una tripulació que estava formada per quatre vogadors del veterà masculí, que competiran la lliga de Batel com a equip sènior. L’altre bot masculí va aconseguir un tercer lloc després d’una gran regata i les noies se’ls va resistir la victòria per pocs segons.

📢 RESULTATS:

– Infantil: 🥇

– Cadet M 1: 🥈
– Cadet M 2: 🥇
– Cadet F 1: 5a
– Cadet F 2: 6a
– Juvenil: 🥇
– Veterà Femení: 🥈
– Absolut Femení: 🥈
– Absolut Masculí 1: 🥉
– Absolut Masculí 2: 🥇

Gràcies al @nauticflix per organitzar la regata!! 👏👏 La pròxima regata de Batel serà el dissabte 25 de febrer. Ens veiem a Deltebre!! 💪💪


Consulta els resultats de la regata de Batel en aquest enllaç.

 

Fotografia: Arxiu CRB i FCR (vídeo).