Club de Rem Badalona

S'acaba la lliga de Llaüt... Comença la festa!!

El diumenge 16 d’abril vam participar en la 5a regata de la Lliga de #LlaütMediterrani 2023, que va acollir, una vegada més, el Canal Olímpic de Castelldefels. A l’aigua ens van representar 6 tripulacions, entre elles dues embarcacions escola. 🙌🙌

RESULTATS:
Cadet F: 🥇 (lliga: 🥇)
Cadet M: 🥇 (lliga: 🥇)
Veterà F: 9a (lliga: 5a)
Veterà M: 🥈 (lliga:🥈)
Absolut F: 🥉 (lliga:🥈)
Absolut M: 4rt (lliga:🥈)

Amb aquesta jornada vam tancar la nostra participació en aquesta competició. Volem felicitar a tots els equips que es van proclamar campions i campiones de lliga (entre ells els nostres dos cadets)!! 🥇🏆

Ens veiem el 29 i 30 d’abril a Sestao pel Campionat d’Espanya de Batel, on ens representaran el Cadet Masculí i l’Absolut Femení. La resta d’equips continuaran treballant aquests dies pel Campionat de Catalunya de Llaüt del 7 de maig. Força Rem!! 💪🧡

 

Consulta els resultats de la regata de Llaüt en aquest enllaç.

Fotografia: Oscar Frías i FCR (vídeo).