Club de Rem Badalona

3a Regata de Llagut i Trofeu Ciutat de Tarragona

El dissabte 1 de juliol la Lourdes Puigbarraca i l’Eva Vallbona van participar en el Trofeu Ciutat de Tarragona (de la Lliga Nacional Iberdrola de Rem de Mar). 💪💪🚣🏻🚣🏻

Les nostres vogadores van competir en C2xVF i van aconseguir la segona posició. 🥈

A més, la Lourdes també va vogar en la categoria C1xVF, on va finalitzar la prova en tercer lloc. 🥉

Enhorabona a les dues pels resultats i a continuar treballant. 💪💪

3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut

El diumenge 2 de juliol es va disputar la tercera de les 4 regates de la lliga de Llagut Català a Sa Caleta, un camp de regates clàssic de la temporada d’estiu. ☀️☀️

Per part del club, vam presentar 3 tripulacions: un cadet mixt/masculí, un veterà masculí i un juvenil masculí que va competir a la mànega dels absoluts. 🚣🏻🚣🏻

Resultats:
Cadet Masculí/Mixt: 🥈
Veterà Masculí: 15è
Juvenil Masculí: 4rt (SM)

L’enhorabona a tots els equips guanyadors i al @clubrempescadors_lloret per l’acollida. 👏👏

Ens veiem el diumenge 16 de juliol a l’última regata de la Lliga Catalana de Llagut d’enguany, que es disputarà a Mataró. 💥

A poc a poc ens apropem al Campionat de Catalunya!! On tancarem la temporada de banc fix 2022-2023. 🏆

Consulta els resultats de la regata en aquest enllaç.

Fotografia: Arxiu CRB.