Cabecera_CLUB_LOGO_BLANC_INICI

ESCOLA DE REM (ESTIU 2023)

La millor opció pels nens i nenes de 9 a 17 anys que els agradaria provar el rem, però mai troben el moment per començar a fer-ho, l’Escola de Rem d’estiu és el moment ideal per iniciar-te en aquest esport i començar a practicar-lo un cop comenci la temporada.

INFORMACIÓ GENERAL

El projecte de l’Escola de Rem en període estiuenc va néixer l’any 2021 com una iniciativa que volia familiaritzar el rem als infants i joves de la ciutat. L’objectiu del és familiaritzar els més petits amb el rem, però sempre des del vessant lúdic i complementant l’aprenentatge amb altres modalitats esportives.

La idea inicial va ser fent un intensiu d’iniciació, d’aproximadament un mes, obert a tothom que englobés l’edat dels 9 als 17 anys. Enguany, la idea és repetir el model de l’any passat perquè els més petits provin el rem i, esperem, s’hi acabin aficionant, ja que volem que es quedin al club de cara a la temporada vinent.

En resum, els assistents podran gaudir del rem, però també d’un munt d’activitats, com ara anar a la platja, visitar altres clubs de rem, excursions, gimcanes i moltes sorpreses més.

DATES I HORARI

Dates: del dilluns 3 de Juliol al divendres 28 de Juliol de 2023.

Horari: de 9 a 13 h (els dies d’aigua a les 13:30 h).

Adreça: Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica, s/n, 08912 Badalona (ENLLAÇ).

INSCRIPCIONS I PAGAMENT

El període d’inscripció estarà obert fins al divendres 30 de juny de 2023 a les 23:59. S’haurà de fer des de la plana web del club omplint aquest enllaç.

El pagament s’efectuarà mitjançant transferència per compte bancari.

En cas que tinguis qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals habituals: xarxes socials, correu electrònic, etc.

FOTOS ESCOLA DE REM 2022

FOTOS ESCOLA DE REM 2021

Fotografies: Martí Sánchez i Arxiu CRB.