Club de Rem Badalona

Instal·lacions esportives

El CLUB DE REM BADALONA gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Marina de Badalona, disposa de diferents espais esportius de la ciutat per realitzar entrenaments tant de terra com d’aigua, a més a més d’àrees preparades per muntar els camps de regates de les competicions oficials de la Federació Catalana de Rem (FCR).

Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica

Poc després de la creació del club, just al nou Passeig Marítim de Badalona, es va situar la que és l’actual seu del club. En aquest local abandonat es van instal·lar els socis fundadors, que el van anar adaptant a poc a poc fins a convertir-lo en el que és avui en dia, un gimnàs petit, però amb totes les eines necessàries per a desenvolupar el nostre esport. Comptem amb una sala amb els ergòmetres, a més a més d’un espai per a fer peses i un altre amb els diferents circuits de mobilitat. Al llarg d’aquests més de 15 anys, s’hi han anat fent modificacions per adaptar-se a les necessitats de l’entitat a mesura que ha anat creixent, per exemple, l’adequació dels vestuaris, que va permetre l’ampliació del gimnàs o la creació d’una renovada sala d’eines per arreglar els desperfectes.

Exterior del club.

Interior del club (sala d’ergòmetres).
Interior del club (sala de peses).

Marina badalona

Pels dies d’aigua, els nostres vogadors i les nostres vogadores es desplacen fins al port de Badalona. Antigament, les embarcacions es trobaven a la mateixa seu del club, però després d’arribar a un acord amb la Marina de Badalona, finalment es van traslladar allà, ja que l’espai al Passeig Marítim s’estava quedant petit per la quantitat de socis que hi havia. D’aquesta manera, la seu del club quedava alliberada de l’espai ocupat pels bots, podent oferir unes millors instal·lacions als seus vogador/es. Així doncs, a la superfície del port és on s’emmagatzemen les embarcacions i material esportiu, com ara els rems o, recentment, els fossats, un simulador de rem de banc fix per aprendre’n la tècnica individualment, sense la necessitat de fer servir l’embarcació.

Exterior.

Interior.

Moll (embarcador).

Fotografies: Dani Querol (portada) i Arxiu CRB.