Club de Rem Badalona

POLÍTICA DE GALETES

Aquesta política de galetes ha estat actualitzada i s’aplica als ciutadans i residents legals permanents de l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa.

1. INTRODUCCIÓ

La nostra web, https://www.rembadalona.cat (en endavant: «la web») utilitza galetes i altres tecnologies relacionades (per a major comoditat, totes les tecnologies es denominen «galetes»). Les galetes també son col·locades pels tercers que fem servir. En aquesta pàgina t’informem sobre l’ús de galetes a la nostra web.

QUÈ ÉS UNA GALETA?

Les GALETES són petits arxius d’informació que s’envien des d’un servidor de pàgines web a un navegador quan visites un lloc web. Les galetes, doncs, són retornades al lloc web d’origen cada cop que el visites. Aquestes actuen com un record d’un lloc web, per tal que certes informacions puguin ser recuperades en posteriors visites. Les galetes també poden recordar les teves preferències, millorar l’experiència de l’usuari, així com adaptar els anuncis.

QUÈ ÉS UN SCRIPT?

Un script és un fragment de codi de programa que s’utilitza per fer que la nostra web funcioni correctament i de forma interactiva. Aquest codi s’executa al nostre servidor o al seu dispositiu.

QUÈ ÉS UNA ETIQUETA DE PÍXEL?

Una etiqueta de píxel (web beacon) és una petita e invisible peça de text o imatge en una web que s’usa per monitorar el tràfic en una web. Per a ell, s’emmagatzemen diverses dades sobre vostè mitjançant aquestes balises web.

2. GALETES

Galetes tècniques o funcionals

Algunes galetes asseguren que algunes parts de la web funcionen correctament i que les teves preferències d’usuari s’enregistren. En col·locar galetes funcionals, et facilitem la visita a la nostra web. D’aquesta manera, no necessites introduir repetidament la mateixa informació quan la visites. Podem col·locar aquestes galetes sense el vostre consentiment.

Galetes d'estadístiques

Fem servir galetes estadístiques per optimitzar l’experiència de la web pels nostres usuaris. Amb aquestes galetes estadístiques obtenim informació sobre l’ús de la nostra web.

Galetes de Màrqueting/Seguiment

Les galetes de màrqueting/seguiment són galetes, o qualsevol altra forma d’emmagatzematge local, fetes servir per crear perfils d’usuari per mostrar publicitat o per fer el seguiment de l’usuari en aquesta web o en diverses webs amb fines de màrqueting similars.

3. GALETES DE TERCERS

A continuació fem una descripció dels diferents tipus de galetes de tercers que fem servir

 • Playoff Informàtica: és l’eina mitjançant la qual tramitem les inscripcions en línia del club. Les condicions d’aquest servei es poden consultar a l’enllaç següent: Condicions Playoff.
 • Google Maps: per mostrar a l’usuari la vostra ubicació física a la secció Contacte. Les condicions d’aquest servei es poden consultar a l’enllaç següent: Condicions Google Maps.
 • Google Analitycs: ens permet fer el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris del nostre lloc web. Les condicions d’aquests serveis es poden consultar als enllaços següents: Condicions Google Analitycs.
 • Google reCAPTCHA: utilitzem Google reCAPTCHA per a la prevenció de correu brossa i filtrar sol·licituds de bots. Les condicions d’aquests serveis es poden consultar als enllaços següents: Condicions Google reCAPTCHA.
 • Facebook, twitter, Google Plus/Youtube: són aquelles que els proveïdors de serveis de xarxes socials poden instal·lar quan l’usuari selecciona compartir un determinat contingut del nostre lloc web a la xarxa social que operen. Les condicions d’aquests serveis es poden consultar als enllaços següents: Facebook, Twitter i Google Plus/YouTube.

4. cONSENTIMENT

Quan visites la nostra web per primera vegada, et mostrarem una finestra emergent amb una explicació sobre les galetes. Tan aviat com facis clic a «Acceptar», acceptes que utilitzem totes les galetes i connectors tal com es descriu a la finestra emergent i en aquesta política de galetes. Pots desactivar l’ús de galetes a través del teu navegador, però, si us plau, tingues en compte que la nostra web pot deixar de funcionar correctament.

Funcional (sempre actiu)

L’emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari amb la finalitat legítima de permetre l’ús d’un determinat servei sol·licitat explícitament per l’abonat o usuari, o amb l’única finalitat de fer la transmissió d’una comunicació a través d’una xarxa de comunicacions electròniques.

Preferències

L’emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d’emmagatzemar les preferències no sol·licitades per l’abonat o l’usuari.

Estadístiques

L’emmagatzematge o accés tècnic que s’utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques.

Màrqueting

L’emmagatzematge o l’accés tècnic és necessari per crear perfils d’usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l’usuari en una web o en diverses webs amb finalitats de màrqueting similars.

5. Activació/desactivació i eliminació de galetes

En qualsevol moment pots exercir el teu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Bloquejar l’ús de les galetes en la teva navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.

Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estiguis utilitzant. Tot seguit et facilitem informació que et permetrà gestionar les galetes instal·lades en els navegadors més populars:

Internet Explorer
https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari
https://support.apple.com/es-es/guide/safari/sfri11471/mac

Opera
https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Firefox
https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

6. Els teus drets pel que fa a les dades personals

Tens els drets següents pel que fa a les teves dades personals:

 • Tens dret a saber per què es necessiten les teves dades personals, què passarà amb elles i durant quant de temps es conservaran.
 • Dret d’accés: tens dret a accedir a les dades personals que coneixem.
 • Dret de rectificació: tens dret a completar, rectificar, esborrar o bloquejar les teves dades personals quan vulguis.
 • Si ens dónes el teu consentiment per processar les teves dades, tens dret a revocar aquest consentiment i que s’eliminin les teves dades personals.
 • Dret de cessió de les teves dades: tens dret a sol·licitar totes les dades personals al responsable del tractament i transferir-les íntegrament a un altre responsable del tractament.
 • Dret d’oposició: et pots oposar al tractament de les teves dades. Nosaltres complim amb això, tret que hi hagi motius justificats per al processament.

Per exercir aquests drets, si us plau, contacta amb nosaltres i consulteu els detalls de contacte a la part inferior d’aquesta política de galetes. Si teniu alguna queixa sobre com gestionem les vostres dades, ens agradaria que ens la fessis saber.

7. DADES DE CONTACTE

Per a preguntes i comentaris sobre la nostra política de galetes i aquesta declaració, si us plau, contacta amb nosaltres fent servir les següents dades de contacte:


CLUB DE REM BADALONA
Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica, s/n, 08912 Badalona, Barcelona
Web: https://www.rembadalona.cat
Correu electrònic: rembadalona@gmail.com
Número de telèfon: (+34) 603 82 97 55

Fotografies: Dani Querol (portada) Helena Guasch (peu de pàgina).