Club de Rem Badalona

AVISOS LEGALS

1. Identificació i Titularitat.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el CLUB n’exposa les dades identificatives.

Identitat: CLUB DE REM BADALONA
NIF: G63702971
Domicili: Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica, s/n, 08912 Badalona, Barcelona.
Correu electrònic: rembadalona@gmail.com.
Lloc Web: www.rembadalona.cat

2. Finalitat.

La finalitat del lloc web www.rembadalona.cat és oferir un lloc de trobada perquè tots els vogador/es i soci/es del club estiguin al dia de tot el que passa a l’entitat.

3. CONDICIONS D'ÚS.

Fer servir el lloc web us atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

 

Si no estàs d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions, abstén-te d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el CLUB.

A través d’aquest lloc web, el CLUB et facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el CLUB o els seus col·laboradors per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, estàs obligat i compromès a NO fer servir qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics, arxius, documents i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic del CLUB, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

4. Mesures de seguretat.

Les dades personals que facilitis al CLUB poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al CLUB, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes d’acord amb el que estableix a la normativa vigent en protecció de dades.

Tot i això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, el CLUB no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests encara que el CLUB posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

5. DADES PERSONALS.

Podeu consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el CLUB a la pàgina de la Política de Privacitat.

6. continguts.

El CLUB ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el CLUB no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. El CLUB declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió a la informació continguda a les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del CLUB o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància s’han d’usar ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per fer qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

El CLUB es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els enllaços o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

El CLUB no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc web o del contingut a les xarxes socials del CLUB.

7. POLÍTICA DE GALETES.

A la pàgina Política de Galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les galetes.

8. Enllaços d'interès a altres llocs web.

El CLUB pot proporcionar-li accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet on podrà ampliar les dades ofertes al lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visiteu les pàgines web de destinació, que estan fora del control del CLUB, per la qual cosa CLUB no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingueu en seguir els enllaços.

Així mateix, el CLUB no respon dels enllaços o enllaços ubicats als llocs web vinculats als quals li proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre CLUB i el propietari del lloc on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o l’aprovació per part del CLUB dels seus continguts o serveis.

Si accediu a un lloc web extern des d’un enllaç que trobeu al Lloc Web heu de llegir la mateixa política de privadesa de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

9. Propietat intel·lectual i industrial.

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de CLUB.

10. Limitació de responsabilitat.

La informació i els serveis inclosos o disponibles a través d’aquest lloc web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica el CLUB incorpora millores o canvis a la informació continguda o als serveis que pot introduir en qualsevol moment.

El CLUB no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que el posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que el CLUB fa tots els esforços per evitar aquest tipus d’incidents.

El CLUB declina qualsevol responsabilitat en cas que hi hagi interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, sigui quina sigui la seva causa. Així mateix, el CLUB no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència de les caigudes esmentades, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al CLUB.

Abans de prendre decisions o accions sobre la base de la informació inclosa en el lloc web, el CLUB us recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

11. jurisdicció.

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Sempre que no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, per a totes les qüestions que se suscitin sobre la interpretació, l’aplicació i el compliment d’aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, les parts acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de la província de PROVÍNCIA, amb renúncia expressa de qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

Fotografies: Helena Guasch (portada) i Nerea Martínez (peu de pàgina).