Club de Rem Badalona

JORNADA DE PORTES OBERTES 2021

Portes Obertes_2021_Instagram_Informació
Portes Obertes_2021_Instagram_Càner Mama

Aquest dissabte 16 d’octubre, el CLUB DE REM BADALONA hem convocat una jornada de portes obertes perquè petits i grans puguin fer un petit tast del rem amb l’objectiu de captar nous vogadors tant pels equips de competició com per l’equip de no competició. Les persones que vinguin podran gaudir d’una jornada gratuïta que es farà d’11h a 14h per donar a conèixer el nostre esport.

El rem és un esport nàutic on les embarcacions són propulsades per la força dels esportistes, que van asseguts d’esquena a la direcció que es desplaça l’embarcació. Existeixen dues modalitats: el banc fix i el banc mòbil. Nosaltres practiquem habitualment la primera. En aquesta, el banc on van els/les vogador/es està subjecte a l’embarcació, per tant, les cames no es desplacen per moure el cos, a diferència del banc mòbil. La tècnica de rem consisteix en l’extensió de les cames i el cos al mateix temps i flexió de braços a continuació. A Catalunya les embarcacions que existeixen de banc fix són el llagut català i llaüt mediterrani. Hi voguen vuit persones i un timoner/a.

Si vols saber més sobre el rem, en el següent enllaç vam resumir la tècnica del rem i les embarcacions amb les quals naveguem:

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, el pròxim 19 d’octubre, la Federació Espanyola de Rem vol organitzar la I Jornada de Rem i càncer de mama a com més llocs millor, ja que s’ha descobert que el rem té amplis beneficis en les persones que travessen aquesta malaltia, a més a més de comptar amb diferents associacions vinculades al rem que donen visibilitat i suport a aquesta patologia, per exemple la iniciativa valenciana Rema Vida (@rema_vida).

És per això que la Federació Espanyola de Rem ha començat una iniciativa que vol implicar al màxim de clubs possibles perquè el pròxim dia 16 d’octubre, durant la franja horària que considerin, pacients de càncer de mama es puguin apropar a les diferents instal·lacions i conèixer de primera mà el rem i els seus beneficis.

En el cas del CLUB DE REM BADALONA, aquesta iniciativa coincidirà amb la franja horària de la Jornada de portes obertes que es farà al club.

Data i hora: dissabte 16 d’octubre d’11 a 14 h.

Adreça: Passeig Marítim C/ Mar Adriàtica, s/n, 08912 Badalona (Barcelona).

En cas que tinguis qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals habituals: xarxes socials, correu electrònic, etc. o emplenant el següent formulari.

Fotografia: Arxiu CRB.