Club de Rem Badalona

TASTET DE REM 2021

Per complementar la Jornada de Portes Obertes d’enguany, el CLUB DE REM BADALONA (CRB) organitza un matí de rem al Port de Badalona per a totes les persones que van apuntar a l’activitat del 16 d’octubre.

En aquesta matinal de dissabte, els participants, segons l’assistència, es dividiran en grups i realitzaran un seguit d’activitats per familiaritzar-se amb l’esport i amb el club.

En primer lloc, coneixeran les instal·lacions de la Marina Seca, on es troben les embarcacions del club. Seguidament, es trauran uns fossars, els simuladors de rem, perquè comencin a aprendre la tècnica fora de l’aigua de forma individual.

Finalment, els assistents s’embarcaran amb els nostres vogadors i les nostres vogadores en un Llagut Català per sortir a remar al mar. Amb aquesta darrera activitat, la jornada acabarà.

INFORMACIÓ GENERAL

Data: dissabte 6 de novembre d’11 a 14 h.

Adreça: Port Esportiu i Pesquer de Badalona, s/n, 08912 Badalona.

INDUMENTÀRIA

No és obligatòria, però és recomanable:

  • Evitarem portar teixits de cotó, ja que no és transpirable i afavoreix la deshidratació.
  • S’haurà de dur el calçat adequat (sabatilles d’esport) per si es practica alguna activitat complementària fora de l’aigua (fossars, etc.)
  • Cada esportista haurà de dur una tovallola personal.
  • Cada esportista haurà de dur un bidó d’aigua.
  • S’haurà de portar roba de recanvi (el rem és un esport aquàtic).

En cas que tinguis qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals habituals: xarxes socials, correu electrònic…

Vídeo: TV Badalona.

Fotografia: Arxiu CRB (portada).